//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
*sigh*
Wednesday, 5 December 2012 | 12/05/2012 | 2 Love
aku terus menerus berlagak aku okay
padahal aku lemah 
sakit hati ,rindu ,sedih ,marah
perasaan yang takboleh aku elak 
dan 
perasaan ini lah yang dulu selalu kau amek berat
dulu kau penghibur dan
kau jugalah pendengar setia
tapi sekarang?
aku cari kesalahan dan silap aku 
aku cuba perbaiki
tapi pergaduhan antara kita terus dan terus berlaku
aku penat
penat yang tak akan pernah hilang
aku diam bersebab
aku tanya bersebab
semuanya aku buat bersebab
aku inginkan kejujuran
bila di tanya aku di tengking aku di marah
apakah?
ini serious aku give up

aku terima ada yang lebih layak dan sepatutnya berada dalam hidup kau
aku pergi kerana terpaksa
bukan kemahuan sendiri
hati aku terus disakiti
aku tak mampu nak hadapi lagi
aku tahu kau boleh tanpa aku
kau dah buktikan yang kau boleh
kalau benar kau ingin kan pengakhiran seperti ini
aku terima 
semua ini betulbetul buat aku terluka
hati aku pun dah penat
kita pun dah cari jalan keluar
tapi kita tak jumpa
apa lagi yang boleh kita buat? 
kau jaga dia ,dia jaga kau .aku doakan kebahgiaan korunk berdua selamanya .
panjang umur kita jumpe lagi 

*Behind my smile is everything you'll never understand.







Older Post | Newer Post