//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
sungguh, awak yang paling terbaik :')
Friday, 19 October 2012 | 10/19/2012 | 0 Love

HaiHai ! siapa yang comel kat atas tuh ? Eh itu haruslah saye kan . hehe sebelah tu pulak siapa kan ? Si boyFriend saye . Eheh . bukan lah .itu sahabat kacak itteww . okay itu dia mengada ngada tutup tutup muka . haha . Dahlama okay dia jadi boyfriend kitee , lama sangat sampai tak terkire bape lama .okay tipuu . hahaha :p 
Dia lah tempat mengadu ,dia lah tempat bermanja ,dia lah tempat menangis ,dia lah tempat bertepok tampar ,dia lah tempat gaduh gaduh manja ,dia juga lah segalanya bagi saye . :') 
Hey gemoook ! Terimakasih untuk segalanya kasih sayang yang awak curahkan dekat saye , terimakasih sebab tahan dengan perangai saye yang mengada ngada ni , hahaha Eh bukan mengada lah tapi manja . kankan ? :p hehehe . Terimakasih sebab caring sangat dekat saye , terimakasih sudi menjadi pendengar setia segala cerita cintan cintan saye . HAHA xD 
Saye ambil masa berhari hari nak fikir ayat nak letak kat blog ni ,tapi idea saye semua dah kering . Hahaha .

Awak awak awak geeemookk geemoookk , persahabatan kita ni insyaAllah akak berkekalan sampaai kite dah kawen taw , Kemain . Hahaha . 
awak pernah kata , dulu kite tak sweet and kite tak pernah gaduh , sekarang bila kite sweet kita selalu gaduh . Awak ingat tak awak pernah kata macamni kat saye ? Sekarang benda tuh jadi balik .kenape kite selalu dan selalu bergaduh .nak kata tiaptiap hari kot kite selalu gaduhh , Em . Even kite selalu macamni , tarek tarek muka , gaduuhgaduh semua . kite tetap bersamaa right ? hehe . Si geemook itteww ni suka sangat main pipi ittew uh , and sekarang dia dah pandai tepoktepok dahi itteww .ee jahat taw gemmok nie . Haha .
Ramai kata kite sweet macam couple , mesti ramai yang patah hati tengok awak dengan saye . hahaha xP 

Gemmook ! Entry ini untuk awak , even pendek dan ringkas mesti awak tengah bace sambil kesat air mata kan ? kankankan ? Mengaku cepat . Hahaha Okay, Thanks for everything yaa gemoook :')  
Ops sebelumm tuuh , Ini lagi satu gambar comel kiteee .Hehehe :- 

|
|
|
|
|
|


 I.L.O.V.E.Y.O.U.S.N.Z :*


Older Post | Newer Post