//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Seminar SPM 2012 .
Monday, 15 October 2012 | 10/15/2012 | 0 Love
at SMTGombak - 10/10/2012

best juga lah motivasi ni ,takadelah bosan sangat . 500 orang pelajar dr bape buah sekolah entah aku lupa , pergi sana nak berlajar ,bukan cari pakwe . haha ceehhh tetibe pulak kan , ramai pulak mamat handsome kat situ .cair akuu . haha motivasi tu sangat memberi kesan kat diri aku ni . ceeehh , haha :P ouhh bff aku pun pergi taw so kiteorang duduk bertiga lah masa kt dalam dewan tuh , main balas balas surat tu takboleh bla sedangkan duduk sebelah sebelah jea . haha k nampak kat situ cara hilang kan mengantuk , haha.




ini lah bff aku , kurang sorang lagi .rindu k nak berempat macam dulu lai -,- mata masing masing sepet ,bengkak baru lepas nangis . motivasi tak akan best kalau takade drama air mata ,right ? haha . okay dr 7:30  a.m - 2.00 petang sangat memenatkan dengan hujan lagi .terpaksa tunggu kat sekolah sebelum balik tuh .

at ShahAlam - 14/10/2012

seminar again ,seminar kali ni memang aku kata ramai gila gila dan gilaa .Semua sekolah kat dalam negeri Selangor ni ada , huh memang macam macam orang aku jumpe lah . hahaha ohh yaa kebetulan budak sekolah taman selayang pun aku ade jumpe dua tiga orang . dah sekian lama tak jumpe .akhirnya jumpe jugaaa uh . hehe kat bawah ni lah merekaa mereka , :)


Cikgu Osman Affan sporting gilaa okay .pecah perut aku gelak tak henti henti , okay kali ni takade drama air mata tapi memang best gila aku cakap . hahaha lepas seminar kiteorang pergi PSAS . time ni memangg pisaang habes taktahu nak buat apa . buat hal masing masing merayap sampai cafe . haha . then kiteorang ade masok 3D Theater . ini memangg gempak . even sekejap .rasa puas gilaa , aku jerit tak ingat dunia . hilang semua tensioan aku , semua nya dah letak kat dalam tuh . hahaha xD






tudung aku time ni memang spoillllllll habes ,benci aku ! rasa nak tanggal kan jea . hahaha . aku dah terlebih sabar satu hari dengan tudung tuh . 7.30 a.m - 6 p.m k lamaa gilaa kat sana . sampai rumah dkt maghrib , penat gilaa okay -,- But , I have a great day with them :)

ouh sebelum terlupa , lepas maghrib tuh gerak rumah Ude sebab ayah dia meninggal  ,tapi tak sempat nak jumpe dia , Takziah untuk ahli keluarga Hanez Ude yang baru kehilangan Ayahanda tersayang . Al-Fatihah . Be strong beb :')



Older Post | Newer Post