//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
sistaa , i'm gonna miss you :(
Monday, 10 September 2012 | 9/10/2012 | 0 Love
hey .assalamualaikum ,
fuhfuhfuh ! tiup blog yang dah bersawang berhabuk segala macam dah ade kat blog aku ni , haha punya malas aku nak sign in blogger ni lagi , dah malas nak bercerita ,last update 19/07/2012 . perrghh lame kan ,takade lah lama sangat ,almaklumlah busy memanjangg .jadual padat padat ! ceeh berlagak macam aku orang penting sangat je , hahaha .
fyi , aku tengah mengahadapi exam trial spm lerrr ,memang takade mase aku nak bercerita sekarang , sekarang ade sikit mase terluang ,aku update lah sekejap ,
em em , title aku macam sedih apehal ? asyik sedih jea kau ni eyla ,dari dulu ,bila nak stop menangis ? bila bila ? haha aku pun taktahu bila lah , em ~


Nur Saidatul Fahana Sarifudin , kakak angkat aku yang number dua , ceeh boleh pulak number dua kan . em ,akak akak ,kenape nak tinggal adik ? kenape ? haritu kakak saye yang 1st ,sekarang awak pulak ,memang semua orang nak tinggal kan saye sorang sorang ea? :(
esok 11.09.2012 akak nak pergi plkn dah , kat Pahang kan ? em kaay memang dua bulan setengah tuh macam sekejap tapi rasa macam lama -,-  tak payah pergi boleh ? takpayah pergi mana mana , haha k takboleeh , :(



gambar kite mamng tak banyak kalau keluar sama sama ,tapi ade lah dua tiga gambar kite yang agak comel tuh ,hehe , em akak ,akak nak tau ,kite dh jarang keluar sama sama kan ,sebelum puasa rasa nya , kalau tak dulu petang petang kite keluar sama sama , and akak pun caring sangat dgn adik , tapi lepastuh kite macam dah jauh kan ,? tapi saye faham awak mungkin busy takade mase ,takapa :) 
Harituh kite keluar , saye teman akak pergi shoppping , memang rasa happy sebab dapat jumpe akak , rindu sangat kayy rinduu :( semua benda dah terbongkar kan time tuh ? hehe :') 
1st time kite nangis sama sama , saye pelok awak sebab taknak bagi awak terus nangis ,nak awak kuat :') dah lama tak berkongsi cerita dgn akak ,and saye happy sebab time saye tgh down awak ade untuk saye masa tuh , terimakasih :') 

em em , apa lagi nak cakap ? idea semua lari , -,- 
apapa pun ,terimakasih untuk segalanya ,terimakasih terima saye jadi sebahagian dalam hidup akak , maaf kalau takboleh jadi adik yang terbaik untuk akak , tapi saye happy sangat sebab dapat kenal dengan akak , akak tau tak adik sayang akak ? tau tak tau tak ? hehe , ya saye sayang awak sangat sangat .nanti akak dah pergi plkn siape lagi saye nak pelok bila saye menangis ? saye nak mengadu kat siape lagi kalau saye ade problem ? em ~ :'( 
okay tak lama pun akak pergi ,sekejap jea ,okay sekejap je ! :') 




ni gambar manja kite ,hehe ini haritu kite pergi openhouse ,jumpe sekejap ,dapat lah snap dua tiga gambar dengan akak , comel kan kite ? dah lama tak macam ni , rindu okayy :( 
saye berlagak macam takade apapa ,sebenarnya saye sedih sangat bila akak dah nak masok plkn ni , tapi saye cuba juga berlagak kuat ,macam akak la berlagak kuat berlagak cool . hehe :') 
saye memang tak manja ,kalau berjumpe memang susah nak bercakap ,taktahu kenape , haha . diam ah ! :p 
em em . akak akak jaga diri okay kat sana nanti , kalau saked makan ubat , tapi harap akak tak ade lah saked saked kat sana nanti ,harap akak baik baik je nanti , 
saye taknak jadi orang yang selalu akak rindu tapi saye nak jadi orang yang selalu akak ingat :') 
walaupun banyak yang saye hadapi bila bersama awak ,saye tak peduli dan saye tak kesah ,dan saye harap hubungan kite ni tak terputus , kalau benda tuh berlaku ,itu mungkin bersebab . :') 
ingat ,saye sayang awak sangat sangat macam kakak kandung saye sendiri , 


bye , i'm gonna miss you sista
takecare bambam :*




Older Post | Newer Post