//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
22112012
Wednesday, 26 September 2012 | 9/26/2012 | 0 Love
Hi .Assalamualaikum .
awkward rasanya aku nak bercerita , tapi aku kuatkan hati untuk mencuba .walaupun cerita aku semuanya bosan , haha . 22112012 dah berlalu beberapa hari lepas .baru sekarang nak cerita . baru ada mase idea tak banyak nak tulis semua nya kat sini , aku memang tak reti nak buat intro . erghh -,- 

okay ,aku ringkas kan . haritu keluar dating dengan si comel lottew Ieqa Sonria . kL di banjiri oleh si comel dan si kacak , 1st time keluar berdua , apelah nasib , haha .kami tak bosan malah bertambah happy even berdua , penat kaki berjalan sana sini teman ieqa shopping , pergi sana jumpe adik aku Shahrizal Nazlan ,dia bawak jumpe kawan dia ,kebetulan kawan baru aku juga , hehe 1st time meet dia ,segan gila okaay , aku senyum jea taktau nak kata apa . Maaf Muhd Shameir . meh lah tengok gamba kami yang comel comel belaka ni ,ehehe :p

si comel lottew ieqa sonria :)

 Eyla with Ieqa Sonria

kami tahu kami berdua comel , hehe :p

ni adik aku Shahrizal Nazlan , eh bukan adik kandung okay, 
hehe :) 

jengjengg ~ siapa sebelah aku tuh ? hehe okay itu ah kawan baru aku
Muhd Shameir . 1st meet , okay awak tinggi sangat ,
saye pendek ,okay , xD 

dapat juga jumpe budak lelaki dua orang ni , haha , thanks Shameir belanja kite minum Starbuck . and thanks untuk satu gambar kite ni ,eh act actually ade dua gambar yang sempat kite tangkap ni , haha 
okay jumpe kejap jea, saye malu tahap dewa .diam ah xP hehe . thanks juga adik sebab pertemukan kami berdua ,aiceeh ayat aku takboleh bla , hahaha 

gelang kami sama kan ? hehe thanks ieqa belanja gelang ni ,
dia suruh kite jangan buka ,kena sentiasa pakai gelang ni ,
okay saye tak buka ,and always ade kat tangan saye ni xD 

penat berjalan ,penat shopping ,penat ngedate ,penat jumpe orang ,penat nak senyum ,panat nak tahan malu .semua penat lah ,hahaha .okay thanks ieqa sonria untuk dating pade 22112012 .happy sangat dapat keluar dengan awak , ehehehe .
suda cukup cukup sudah ,cukup sampai sini saja , aku dah takade idea ,aku lost . kbye !


I L O V E Y O U I E Q A S O N R I A :*





Older Post | Newer Post