//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
3 cerita ,
Thursday, 19 July 2012 | 7/19/2012 | 0 Love
17.07.2012 . birthday sayang saye Ieqa Sonria .macam dah bape hari lepas kan ,tapi baru sekarang nak cerita ,aku peduli ape kan ? :D aku macam malas nak sign in blogger ni , penyakit M semakin menjadi jadi , huhh .baru harini rasa macam rajen nak buka blog ni ,hehe meh sini baca aku punya cerita ,



haa nampak gamba atas tuh ? itu lah sayang saye yang comel ni , teruk di kena kan oleh mereka yang menyayangi beliau .ceeh ayat aku macam tak boleh bla kan ? haha .kesian sayang saye ni ,kena mandi lagi sekali . :p ini surprise untuk awak ,pertama kali kan kite celebrate macam ni sama sama , hehe . 



mereka yang memeriahkan lagi keadaan . :')
haha sorry time ni aku tak secampur dan tak terlibat .nampak bersih kan aku ? 
sebab aku tak kena walaupun sedikit .hehe .yang lain semua comot ,comot pun yang penting adik adik saye yang tu tetap omeey macam saye .haha :p nampak birthday girl happy sangat time ni . hehehe 

HAPPY BIRTHDAY SAYANG IEQA SONRIA :*
SWEET 16 . ILOVEYOU .

17.07.2012 juga ,aku dan dia genap setahun sesi berangkat angkat ,hahaha . itu dia adik gendut si pendek comel , Nurul Syakinah ,genap setahun berangkat angkat dgn dia , dia memang ingat tarikh 1st kiteorang kenal ,diam tak diam ,dah setahun .memang cepat gila masa berlalu ,banyak yang aku dgn adik aku ni buat bersama , time aku sedih dan gembire dia selalu ade , adik memang terlalu baik bagi akak , 


dia caring , dia lah penghibur ,dia lah tempat mengadu ,dia lah tempat aku menitiskan air mata , dia lah pendengar setia cerita hidup gua .
dia lah tempat segala segalanya bagi aku , antara kami takdea satu rahsia pun , thanks for everything adik ,
akak sayang adik taw . so please ,don't leave me kay ;) 
ILOVEYOU ADIK :* 

sekarang kite kebelakang kan sikit tarikh yg tadi pade , 11.04.2012 .kenape ea kenape ea ? haha meh meh nak cerita . aku dan ehemehem dah 3 bulan , alhamdulillah , masih kekal ,masih bersama , alhamdulillah dia pun dah balik sini ,dah dekat sekarang dengan aku ,heee . rindu taw lama tak jumpe . hehe :p 


sweet sangat kan gamba atas ni ? saye tahu . mwhehe . awak awak , banyak sangat yang kite lalui dalam masa 3bulan ni kan ?sorry , saye memang bukan yang terbaik ,tapi saye cuba akan jadi yang terbaik untuk awak , salah silap dan kekurangan saye ,saye minta maaf  . thanks awak hadir dan ceria kan balik hari hari saye ,insyaAllah perhubungan kite akan kekal kay biy , thanks awak selalu buat saye gembira ,
thanks for everything , ILOVEYOU .

HAPPY 3 MONTHS :*




Older Post | Newer Post