//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
happy 1 month :)
Thursday, 10 May 2012 | 5/10/2012 | 0 Love
awak awak awak , hari ni bape haribulan ? harini 11.05.2012 . kenape yeaa ? awak harini kite dah sebulan .awak tahu kan ? cepad nya kite dah sebulan . Hehe . awak thanks kerane hadir dan membawe kebahagiaan dalam hidup saye , saye tahu saye bukan yang terbaik ,tapi saye akan cuba untuk jadi yang lebih baik untuk awak , mula mula kite memang awkward gila kan ? tapi lamelama kite dah biasa untuk mengatakan yang awak boypreng saye ,dan saye girlprengg awak . peace ^^
terimakasih terima diri saye seadanyaa , salah silap dan kekurangan saye tolong tegur, alhamdulillah satu bulan ni kite takdea gado lagi kan ? saye minta akan berkekalan macam ni terus .
ohh yaa sedih sangat awak takdea kat sini , awak jauh dekat sana tuh , tapi baguslah awak tetap ingat tarikh kite ,and awak tahu kite dah satu bulan :')
hehe awak awak awak takecare okay kat sana , saye dekat sini sangat sangat merindui awak yang selalu ade dengan saye selame ni , saye tunggu awak balek awal bulan 6 ni , hehehe

ohh btw , gamba ni untuk awak 
-
-
-
-
-
-


saya pakai jam awak ,warna jam awak sama dengan baju saye ,
bila saye rindu saye peluk Encik Beruang ,
and nasib baiklah jam awak tu ade sikit sikit bau awak :')
hehehe okay then ,


Happy 1 month biyy .
iloveyousofuckingdamnmuch ! 


Older Post | Newer Post