//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
sista ,takecare :'(
Saturday, 26 May 2012 | 5/26/2012 | 0 Love
kaka kaka kaka ,kenape nak tinggalkan adik ? kaka ,kenape pergy jauh sangat ? kaka ,kenape ? ouh akak nak sambung belajaa ,itu masa depan akak ,takape adik faham . akak .adik sedih ,akak paling rapat dengan adik ,apeape kite buat kite mesti sama sama kan akak ? dari 1st time kite kenal kite tak pernah renggang kan ? tapi tibatiba kite mulai jauh ,adik sedih gila kak , tapi adik nak akak tahu even kite renggang macam mana sekali pun ,akak adelah kakak terhebat adik ,nama akak selalu dalam hati adik :') akak ,adik rindu taw nak share problem dgn akak ,rindu nak dengar akak marah adik ,rindu nak lepak dengan akak ,rindu semua tentang akak :( 
kat sekola kite memang susah nak bertego kan akak ? tapi kalau ade apeape event kat sekola ,gamba akak dengan adik tak pernah miss kan ? adik akan cari akak sampai jumpe sebab nak tangkap gamba dengan akak ,hehe .

time ni kite dating bedua kan ? akak bawak adik pergy lepak metropolitan , omeey je kite time ni kan akak ? happy jea time nie .kite lepak kongsi cerita samasama ,adik jadi photographer akak ,akak ingat kan ? :')
akak ingat tak gamba ni ? hehe time ni akak amek rsult spm ,adik nampak akak ,adk terus cium pipi akak ,sebab adik terlalu rindu sangat sangat dekat akak ,lepas abes sekola kite memang jarang jumpe kan ? bertego apetah lagi ,tapi jujur jauh di sudut hati ,adik amat merindui akak :'( adk tak pernah lupe akak .
akak ,akak tahu masa adik dapat tahu akak dapat sambung belaja kat johor ,adik rasa nak menangis gila kak ,tapi adik tahan ,adik rasa nak pelok je akak mase dapat tahu tu , adik taknak bagi akak pergi tapi adik kena juga rela kan akak pergi johor sana tu  :'(

25.05.2012 ,adik plan nak spent time dengan akak ,adk ajak akak pegi mcD lepastuh karok ,dah lama tak dengar akak punya suare .hehehe . time nie memang adik rasa lain akak ,adik sedih jea bila borak dengan akak . taktahu kenapa :'( adik tak leyh nak bagi apeape untuk jadikan kenangan buat akak ,tapi cukup lah akak ingat semua perkara kite buat bersama dr awal kite kenal sampai sekarang sebagai kenangan :') 







ni semua gamba time kite kuar tuh ,orang kata muka kami sama ,macam adik beradek kandung ,hehe kite twins kan akak kan ? hee :')
time karaoke ,adik bagi lagu KENANGAN TERINDAH untuk akak ,sebab semua kenangan akak dengan adik indah indah jea .hehe yaa time adik nyanyi lagu tuh adik menangis ,adik sebak gila ,tapi nasib baik akak tak nampak kan ? :') nampak ,adik memang tak nak akak pergy .sebab sayang sangat sangat ,kite terlalu rapat  :'( 

akak jaga diri taw kat sana nanti ,
adik taknak jadi orang selalu akak rindu ,tapi adik nak jadi orang yang selalu akak ingat , :')
akak bace kan tweet adik tuh , hee .
akak ,kaka kesayangan adik ,adik nak hubungan adik beradek angkat kite ni kekal sampai bila bila taw akak taw , jangan pernah terputus lagi walaupun kite jauh ,

i will miss you sista .
iloveyouuusofuckingdamnmuch ! 


Older Post | Newer Post