//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Lalalala ~ :')
Saturday, 7 April 2012 | 4/07/2012 | 1 Love
Fuh fuhh ! blog dah bersawaang ,lama di tinggalkan , kesian Biyy saye nie kena tinggal . Hahaha ! Biyy i'm back ,untuk menceriakan awak dengan cerita cerita yang terkini .takdealah terkini sangat ,cerita aku memang tak menarik dan bosan .kayy aku akui . tak sukaa ,angkat lah kaki jaoh jaoh . :P

at Kuala Gandah ,Pahang :) 
Taknak cerita ,tapi nak tunjuk gamba kami yang omey omey belaka ni ^^ hehehe

Eyla , Nik , Ain , Izzati :)
With Adek Wazien :)
Adek adek aku yang omeey :)
Kawan paling rapat sekaraangg 
With Adini Sohaimi :)
With my Junior :)

Dah lama rasanya nak cerita ,tapi cuma malas nak sign in blogger ni . hahaha . :P

K ,aku bukan merajuk hati ,cuma ingin menenangkan diri .itu sajaa , sangat pendiam sekarang ? Yeakea ? Hahaha . Tipu kalau aku kata aku tak sedih ,tak saked hati ,tak menderitaa .tipu lah kaan ? benda benda ni semua dah pernah aku lalui sebelom ni ,cuma kali ni tak mahu tunjuk sangat , penat dah . Penat nak luahkan semua yang kita rasa pada orang sebab selama ni pun kita buat macam tu, they did nothing. Better I keep it to myself. that i'm right ? 
aku tersenyum , aku ketawa , aku gembira , bukan sebab aku suka , tapi sebab aku tak nak bersedih lagi . 
kini aku bangkit dengan senyuman palsu yang membawa kecomelan di wajah aku ini . hahaha :P saye mungkin kuat ade mereka yang tersayangg di sisi .insyaAllah :)


Jaga diri .
Assalamualaikum :) 


Older Post | Newer Post