//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Dalam senyuman .
Saturday, 3 March 2012 | 3/03/2012 | 0 Love
Orang selalu nampak aku dalam kegembiraan .
orang selalu tengok aku dengan senyuman .
sampai orang dah tak nampak kesedihan pada mate aku ,pade wajah aku
bila time aku sedih takdea siape hiraukan aku 
tapi cuba time aku tengah happy ,time aku tengah tak ada masalah
semua datang kat aku .
aku bagaikan orang asing sekarang .
bila aku datang dekat ,aku rasa macam "weh ,aku kat sebelah kau nie"
aku tahu ,tahun nie tahun last.
aku tahu .aku tak nafikan kite akan jaoh .tapi nie baru bulan 3 belom lagi setahun .
kalau dah habes sekolah , aku akan rasa macam "dorunk tuh mesti dah lupe aku"
Sebab ape aku cakap macam nie ,sebab aku dah pernah alami keadaan dan situasi yang sebegini 
kadang aku mengalah , kadang aku pikir takpealah aku lebih selesa besendirian .

Sekarangg ,semua nak aku yang besuare dulu . defak ! semua pijak kepale aku kalau macam tuh .
kadang aku fikir ,ape ni ape ni , vavi tak vavi lah kalau macam tuh cara kau .
sangat bodoh kalau aku persetankan semua tuh , nak aku besuare dulu ? Nak aku hadap kau dulu ? sorry .talk to my hand -,-
ade otak boleh fikir , jangan fikir perasaan kau jea .
aku sedih ,korunk buat aku macam ,aku takdea perasaan .
aku menanges ,aku dah tempat na mengadu .
aku marah. aku takdea tempat nak lepaskan .
pernah peduli ? 

Aku tak nafikan ,aku dah tak banyak kongsi masalah dengan orang , 
kadang orang tanya pun ,aku buat taktahu .
tapi kalau aku luahkan pun ,takdea guna nya pun -,- 
aku cerita sorang sorang pun ada gak .
korunk dah sebok dengan hal masing masing .takpea . aku faham .
jujur aku sentap .ape nie ape nie ? tahun ni bagi aku macam . Fuck off ! -,- 

Sekarang ini cara aku ,kau tak suka ,kau angkat kaki . dalam senyuman banyak yang tersirat . kau nampak sekarang ? -,- fine ,sekarang aku lebih sorang diri . 

title yang macam takdea kena mengena .tapi ade lah sikit ,so ? saye cuma nak berjaya dalam spm tahun nie .dan 5Mac , aku exam .aku harap aku dapat buat yang terbaik .tolong doakan aku .


Older Post | Newer Post