//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
congrats :)
Thursday, 22 March 2012 | 3/22/2012 | 0 Love
21/o3/2o11 : Congrats Senior SUTAS :)
Terasa aura nya bila tengok mereka amek rsult mase saye tengah tangkap gamba mereka kat atas pentas tuh .Menggigil jea tangan nie .hahaha kaay dah kenape kan . hee
congrats yang dapat straight A .8A .7A . and yang lain lain pun congrats kaayy . :)

 Sangat rindukan Kaka saye nie .nampak dia terus cium pipi diaa 
dan pelok dia .rindu sangat sebab dah lame tak jumpa .
kaka omeey sangatt .
hehe congrats kak sayangg:)
itu si kacak sayaa .omg abg handsome gila time ni.hehe
ohh dia cabar saya spm nanti dapat A lebih sikit dr dia.
okay insyaAllah abg . btw congrats abg sayangg :)
 yang tudung purple tuh kaka sayaa yang omeyy. rindu kat dia juga
da lame tak kuar jalan jalan petang dgn dia. 
tudung kuning tuh teman diaa .comel kan mereka .hee 
congrat kak Nabila .congrats Kak sai sayangg :)
Itu senior saye yangg omeey kata nyaa lah .
hehe okaay dia tinggi sangat sebab tuh dia pose macam tuh.
haha congrats mazz :) 
Abg silat yang dulu mengajar aku . ceehh.. lama tak jumpa dia .
makin tinggi kau abg .haha rinduu meyhh kat abg .
dapat juga jumpe time ni kan .
hehe congrats abgg . :) 

eh insyaAllah SPM adk ,adk akan buat betolbetol .insyaAllah name Nur Fazilah Abd Aziz ni naik pentas .Hehe kaay kalau boleh nak dapat macam tuh lah kan .siape yang taknak .yea budak third class dr belakang ni insyaAllah akan buktikan .thanks sebab bagi semangat kat adk :) Lagi sekali .congrats abgg and kaka saye yang omeey omeey and kacak kacak nie .hehehe . 

takecare kat luar sana taw . i'll miss youu guys :')
ohh sebelum terlupaa .biyyy aku ni ape citer pulak kan .nak tahu rsult dia. pi lah tanya dia sendiri ea .jangan tanya sayaa :) hehe .sempat juga bergamba dgn dia tapi gamba saye dengan dia banyak yang curi .sebab penat tarek menarik dia time nie. hehehe

  

 Okaay gamba curi yang macam hapee jea .tapi naseb lah comel kan. hehehe kaay perasan tetibe. kau buat aku gelak jea time nie sampai lah kau balek . thanks biyy .aku sayangg kau. .Btw congrats taw sayangg :)


Older Post | Newer Post