//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
PNFD
Friday, 20 January 2012 | 1/20/2012 | 0 Love
Ape itu PNFD ? mesti tertanya tanya kan ,okay act PNFD tuh aku ade terbace dekat salah satu komen nie .so aku pun amek lahh ,sengkatan untuk nama Putri Nur Farah Diana . adekah saye eja name awak betol ? hihihi ..
siape dia nie ? keyh dia kawan aku laah ,act kenal dia dah lame .dari sekolah rendah tapi tak rapatt .kenal kenal centuu jea ,kenal dia pun sebab dia masok silat sama dengan aku ,dia aktif dulu aku jea takk .hahaha .keyhh act nak cerita nie ,
Kami masing masing meluahkan perasaan masing ,mengatakan persahabatan kami semakin renggang .bukan saja renggang malah makin jaoh ,Sebelum nie rapat jugax dengan dia ,selalu chat dan borak dengan diaa ,tapi sekarang tak lagi .entah kenape dan taktahu kenapee . -,-



Gamba yangg dia tunjuk kat twitter dia tuh adelah ini :- 


Jujor ,saye sangat merindui awak PNFD . sangat sangat dan sangat .Even kite jaoh saye tak pernah sedikit pun lupekan awak . awak awak ingat kan time kite kate kite SAHABAT SELAMENYE . bile ingat kan balek ,sebak rase nyee . yeaa saye sedih . kite jaohh . awak pun berkata begituu . kite dah lame tak tangkap gamba sesamee .kan ? sangat lamaa bak kata awak . 

PNFD saye tetap sayangg awaak , awak tetap dan selamenya di hati sayee ;) 
maaf atas salah silap sayee , maaf kalau ade terase dengan kata kata saye ,maaf kalau ade menguris hati awak ,maaf yeaa . saye takkan penah lupekan awakk dan kenangan kite time kite rapat duluu .

ILOVEYOUU SO MUCH PNFD :*



Older Post | Newer Post