//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Ice Skating ;)
Wednesday, 25 January 2012 | 1/25/2012 | 0 Love
Happy Chinese New Year ! Maseh sempat kan ? hahaha Nak angpau ,nak angpau .siape rase dia baikhati bagi lah aku angpau . bhahaha . keyh sekola semua cuti bile chinese new year tiba . sekolah tak pernah pernah cuti seminggu .tetibe tahun nie dia bagi seminggu cuti dengan homework yang macam sebulan cuti . Act aku mana ada homework pun saje cakap centuu .hihihi 

keyh dah cukop . hari nie hari Rabu bersamaan dengan 25 januari 2012 . lepak dengan Ieqa Sonria dan Azim Aziz , sangat syok dan best ! .first time keluar dengan Azim Azim nie .hihihi Kami kemane . woaah tak nampak title tuh pi main ice skating .kat sunway pyramid . sejujurnya gua first time jejak kan kaki kat sana ,dan first time jugax gua naik ktm yang agak slow tuh -,- jum terjah gamba gamba kami yg omey nie ;)




Tengok 3 orang jea ,mesti korunk ingat bosan kan ? ohh tidak sangat menggembirakan lagi adelah .dua dua sporting ;)


jatoh bangun bape kali pun tak penting .asalkan glove aku comel .pink gituu . 
and aku happy dapat datang sini , tak henti henti aku gelakk . hahaha ;)

Takade ape lagi rasa nye . saya sangat penat kemalasan nak tulis panjang panjang .bace ape yang ade . ohh yaa btw thanks ieqa ,thanks azim untuk harinie ;) 
sebelum terlupaa thanks orang yang tolong aku tadi . kdahh .saye terase macam saye perlukan rehat yang cukop.kaki penat lenguh semua ade nie . Dedaaaa ~ ;)


Older Post | Newer Post