//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Batch 95
Tuesday, 3 January 2012 | 1/03/2012 | 0 Love
Dum dam dum dam ! kecoh dekat twitter kecoh dekat facebook esok nak sekolah .Satu dunia dah tahu kan esok sekolah ? kan kan ? so semua pakat pakat malas nak bangun pagi esok .hahaha yeayy ! batch 95 jangan nak bangge sangat jadi senior okayy . Jangan nak jadi senior yang hot ,hot kea kau ? hahaha .jangan buat orang benci pade kita okay ? *pesan kaka pade aku .so tak salah aku pesan pade korunk kan ? hihihi . jadi senior yang cool jeaa .jangan terlalu bangge pegang pangkat SENIOR .aku teeyyy sekor sekor kangg . huh !

Aku rase agak nervous sedikit untuk hadir ke sekolah sebab nyaaa aku berade di tingkatan 5 .SPM gua menanti .gua mangsa SPM .okayy jangan cakap "SPM jea pun" memang aku hentak sekor sekor .hahahaha . sedikit rasa malass sebab nyaaa aku hilang sorang kawan .selalu nyaa agak excited dan tak sabar nak datang sekolah nak jumpe BFF pasti kecohh di buatnya bile dah berkumpul .masing masing nak berceritaa .okay paling kecoh aku lah kalau bercerita .hahahaaha sekarang agak sedikit suram . ehh banyak pulak aku punya sedikit sedikit kan ? hahaha kesaahh :P

Malam semalam BFF aku text ,katanyaaaa :-

Tahun nie aku nak tengok eyla yang happy ,eyla yang tak sedih dan tak nanges lagi ,
aku nak tengok eyla yang tenang . 

Itu juga yang aku harapkan pade tahun nie beb :) terimakaseh bagi kekuatan dan semangat selame 4 tahun nie .dan aku mengharapkan tahun last aku berade dekat sekolah nie .aku tak seperti tahun tahun yang sebelum nie :) Sahabat  aku yang jaoh nun di sana tuh .yang akan di gelar "Pelajar baru" kat sana tuh . takecareee .Jangan nervous nervous okaay .aku tahu kau tak semangat datang sekolah tanpe kiteorang di sisi .begituu juga aku .Tapi nak wat cemane kan ? itu yang kau perlu hadapi tahun nie . Aku mendoakan kejayaan SPM kau .okayy :)
Ex 3dinamik korunkk reunion kite buat lepas spm okayy ? hihihihi 

Batch 95 sekarang bukan lagi masa untuk main main keyhh .
SPM menanti korunkk semuaa .
peacee ^^ 


Older Post | Newer Post