//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Ain Adiba Azham :)
Thursday, 26 January 2012 | 1/26/2012 | 0 Love

Ain Adiba Azham . Comel nya nama tuh macam orang nya jugax kan .tuh tuh tengok lah gamba atas nie comel jea dia pose cenggitu kan . Hihihi . ohh yaa siape dia nie ea ? cemane leyh sesat dalam blog aku nie .hahaha act dia adek angkat aku ,tak ingat bile kenal dgn dia ,rase nye taon lepas .haa yea lah taon lepas .kan dek kan ? Dia junior aku kat sekola ,dia form2 . selalu borak dengan dia kat facebook . dia sporting ,best kenal dengan awak dek ;) Mase first first kenal dia ,rapat jea dengan dia , tapi sekarang dah tak rapat dah macam dulu .kekadang jea tego menegur .kat sekola susah nak nampak dia . sellau nampak dia pon time balek sekola mase aku lepak kat kantin .

Adekk .akak minta maaf yea pasal im yang akak hantar harituh .akak saje sjae jeaa nak mengusik tak bermaksud lain pun .sorry kalau buat adek sedih , akak tahu adek sayang akak , akak pun sayang adek .Akak tak kesah lah awak ade bagi ape pon kat orang lain ,bukan pade akak .akak tak kesah . Jangan di tanya sentap atau tidak keyh ;) Adek .akak tak sangke adek datang ruma akak secare tibe tibe tadi . seriesly akak terkejut adek datang .dah lah tak bagitahu . haiyooo jumpe akak dengan muka yang baru bangun tidoo malu di buat nyaa .maaf -,-
ohh yaa btw thanks again datang rumah akak semate mate nak bagi coklat tande minta maaf . it's okay lah sayang .jangan lah sampai macam tuh sekali .malu akak -,- ohh yaa akak terharu ape yang adek cakap kat akak tadi .rase nak menanges di buatnyaa . Akak minta maaf sekali lagi kalau buat adek sedih .  Adek pelok kaka tadi ,sebak rase di hati .huh ! -,-
keyh thanks again untuk coklat yang besar tuh .hihihi . akak sayang adek sampai bile bile keyh ;)

saye curi lagi gamba awak. 
sebab ade tulis ILYSM  
iloveyoumore sayangg ,okay then .

-
-
-
-
-
-
-
-
taraaa ~

gamba adek dengan akak yang omey nie .
hihihi time nie awak form1 lagi .and 1time kite tangkap gamba sesame kan ;)

iloveyouu so much sayangg :*



Older Post | Newer Post