//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
wangsa walk ;)
Tuesday, 6 December 2011 | 12/06/2011 | 0 Love
yaahh harini 6 Dicember 2011 , kuar jalan jalan pegi wangsa walk ,dengan sayang sayang saya yang kini mulai rapat sejak akhir akhir ini , yaah terimakaseh sebab terime saye dalam hidup awak semua :) sangat menghargai ituu , eh eh malas nak cakap panjangg panjang ,kita pendek kan aje lah yeaa .
10.45 a.m jalan dengan ieqa sonria pegi ruma nurul syakinah ,11.20 a.m tunggu adini sohaimi kat bus stop ,11.40 a.m maybee sampai wangsa walk ,jalan pegi beli tiket wayangg .okay buad kali ke dua aku tengok citer ombak rinduu ,yaah mereka tak tengok lagi soo aku ikut aje lahh ,then pusing pusing cari makanan bagai bagai .pkol 2 masok wayangg . okay dah habes jalan jalan pergi karaoke, balekk .penad gilaa but best sebab dapat kuar dengan awak bertige .

thankss Nurul Syakinah ,Ieqa Sonria ,Adini Sohaimi ;) first time kite kuar sesame kan .hihihi . kalau kuar mesti tak sah kalau takdea gamba kan ? meh sini tengokk
-
-
-
-






sayang sayang saye ;)

okay nie memang first time dalam seumor hidop kami kuar sesama ,kan kan kan ? hihihihi . yaah semua nye kenal dalam taon nie ,yaah mereka caring , :)

ieqa :- thanks belanje wayangg and rantai tuh .
adek kyna :- thanks belanje makan .
adini :- thanks sebab sudi kuar same .and thanks kita dah mulai rapat ,
best dapat kenal dengan awak semua ,hope kite kekal sebegini yahh :)

iloveyouusomuch 



Older Post | Newer Post