//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Superb Followies
Saturday, 10 December 2011 | 12/10/2011 | 0 Love
tengok banner atas tuh ,comel jea kan , hihih okay tengah dok usya usya shoutbox eyla tuh ,tiekastory nie bagitahu eyla di tag ,okay eyla pun join jea lah GA by Miraa Hussin .meh kita kasi tengok syarat syarat dia .

-
-
-
-


  •  Wajib follow blog Miraa Hussin <<-- klik sini 
  •  Like Fanpage beliau . ad kat sidebar jugak . neh picit ni kalau nak senang 
  • Copy banner contest ni and paste dalam satu entri dengan tittle Superb Followies By Miraa Hussin and share kat fb supaya meriahh . jom kita kongsi kasih sayang XD
  •  Tag sekurang-kurangnya 3 orang dan pastikan mereka tahu ye . tak tahu cmne nak tag ? click sini . meby boleh tolong korang hihi
  •  Bubuh link entri tersebut kedalam post ni . Shoutmix tidak akan d layan
  •  Mesti follow blougers yg join contest ni (akan d update masa ke semasa)
  •  Terbuka kepada blougers MALAYSIA sahaja 

hadiah hadiah nye pula 
-
-
-
-
-


  • 1 X RM100 ca$h or Top-up for Maxis , DiGi or Celcom users
  • 2 X RM20 ca$h or Top-up for Maxis , DiGi or Celcom users
  • 3 X RM10 ca$h or Top-up for Maxis , DiGi or Celcom users

nak tag untuk mereka :-



Older Post | Newer Post