//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
rinduuuu -.-
Saturday, 3 December 2011 | 12/03/2011 | 0 Love
awak awak awak ,
tadi saye nampak awakk ,
sungguh kacak awak berbaju melayu merah ,
tapi tapi tapi ,
kenape awakk tak pandang sayee ?
awak awak awak ,
kenape awak dudok membelakangi saye ?
saye nak sangat tengok muka awak tadi ,
tapi maaf saye tak mampu -.-
awak awak awakk ,nak tahu tak ? ade orang panggil saye bby ,
duluu awak lahh yangg selalu panggil saye begituu kan ,
awak awak awak nak tahu siape yang panggil saye centuu ?
bukan kekasih baru saye lahh ,
dia kaka angkad sayee ,dia sekarang selalu panggil saye bby ,
bile saye dengar dia panggil saye begituu ,terus saye teringat kan mase kita dulu ,
mase kite pernah bersame ,
ouhh sangat saye rinduu awak panggil saye macam tuh -.-
awak awak awak ,saye rinduu nak text dengan awakk ,
saye rinduu nak borak dengan awak ,
saye rinduu nak tarik telinge awakk ,
saye rinduu nak pegang tangan awak time balek skula ,
sebab saye takut kena langgar . :')
awak awak awakk ,
saye rindu nak tengok awak pujok saye time saye menanges ,
saye rindu nak tengok care awak pandang saye ,
saye rindu nak bace text awak say "iloveyouu ,gudnite ,sweetdream"
awak awak awak ,
sayee rinduu sangat nak dengar awak cakap "semalam saye mimpikan awak"
dan saye rindu nak tanye soalan nie pade awak "awak sayangkan saye"
saye rinduu nak tengok awak marah saye ,
saye rindu nak panggil awak gemokk ,
saye rinduu nak tumbok tumbok awakk . :')
saye rinduu semuanye ,
hemm awakk mungkin lepas nie kite dah susah sangat sangat dan sangat nak jumpe kan ,
dan mungkin saye dah tak dapat nak tengok awak buad semua tuh untuk saye lagi ,
awakk takpeaa lahh ,hanyee saye minta bila saye text or call awak jawab lahh yaa ,
even kita dah tak dea ape ape ,kita maseh boleh berkawan kan ?
okayy saye sangat sangat dan sangat merindui awakk -.- terimakaseh pernah menjadi sebahgian dr hidup saye ,jaga diri baik baik ,saye dah tak bole nak jaga awak lagi lepas nie , Jika awak bahagia , bahagia lah saya juga , insyaAllah . . -.-

Older Post | Newer Post