//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Lagi Sekali (:
Monday, 19 December 2011 | 12/19/2011 | 0 Love
Susah nak cakap pasal perasaan ,dan susah nak soalan kan tentang hati , ahhk confuse dengan perasaan sendiri ? tak pasti ? okaay better pendam dan diamkan diri .itu lagi baik rasanya .Tuhan dah tentukan siape yang paling layak yang patot berada dalam hati aku nie .keyh aku hanye perlu tunggu jodoh tuh datang .peacee ^^ eceeh ayat takleyh blaa doe .rase macam nak bagi penyepak jea kan kat aku kan ? hehehe
ehh tetibaa cakap benda nie apehal aku nie .dush dush ! taknak cerita panjang .tengok gamba jea lah keyh sayang sayang saye semua ;)






Takpernah terbayang dapat lepak dengan mereka macamnie .okay saye buat muka kan harinie ? keyh maaf sangat mengantok punya pasal ,and lagi satu tengah ABC .thats why muka macam nak bagi makan penampar .i'm so sorry -,- eh lagi satu mana ada saye nanges tadi .tak tak saye tak nanges pun . saye KUAT ! :')
keyh tahu taakk saye sayang awak semua .sayangg sangat sangat .saye mintak maaf kalau ade buat salah atau menyinggung perasaan atau ape ape jeaa .saye mintak maaf sesangatt -,- saye taknak kehilangan awak semua . :( saye sayangg kalian bertige .terimakaseh jaga saye :')


p/s : kak Faizza ,kak sai ,abg alep. thanks belanje and thanks untuk harinie ;) iloveyouuu 

Older Post | Newer Post