//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
blogskin ^^
Friday, 16 December 2011 | 12/16/2011 | 0 Love

meeh kita kasi tengok ramai ramai blog eyla dah lain kan .ceeh tengok title tuh BLOGSKIN gituu  ,okay aku ketinggalan zaman baru nak pakai blogskin .ehh biah lahh bukan nye ketinggalan sangat pun .act baru ade orang nak tolong buatkan eyla punya blog nie .sebelum nie ade juga tanye tanye kat orang cemane nak pakai blogskin ,ade yang nak tolong buatkan tapi sampai sekrang tak buat .so give up ade satu hari tuh eyla try buat sendiri .heem hancuuss semuanye .hahaha sebab pening gila nak mati aku buat bende alah nie .so decide aku buat blog tuh macam biase jea .Semalam tengah geledah blog orang ,bukak satu blog nie ,blog dia dah lain sebab dia pakai blogskin .okay kenal sangat tuan punya blog tuh .keyh decide mintak tolong dia jea lah buatkan .Hihihi naseb baik ,dia baik sangat sanggop buatkan eyla punya niee .Seriesly malu juga mintak tolong kat dia sebab tak berape nak rapatt .just kenal cenggitu gitu jea .hihihi dia Senior eyla .okay dia comel . :)


Keyh gamba atas nie lah orang nyee .okay muka dia tak berape nak nampak sebab eyla amek gamba dia nie kt blog diaa .sorry akak cilok gamba akak .Hihihi .Eyla just panggil dia Kak Nisa jeaa .comel kan dia ? okay memang comel sangat ;) Akak thanks sebab tolong buatkan eyla punya blog nie .Dah reti sikit sikit guna blogskin nie .Hihihi terimakaseh banyak banyak akak . iloveyouu 

Older Post | Newer Post