//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Adek Qila Afif :*
Monday, 19 December 2011 | 12/19/2011 | 0 Love
Qila Afif :)

Atototo .siape pulak budak comel dalam blog aku nie .hihihi comel kan dia ? macam aku juga kan .okay perasan .hahaha name dia Qila afif .name kat facebook dia lahh .name panjang dia aku taktahuu .hihih act dia nie junior aku kat sutas .Kenal dia kat twitter .lepastuh dia add aku kat facebook , start dr tuh dia selalu juga lah tego tego aku , :) nak tahu tak nak tahu tak ,dia ade update pasal aku kat blog dia .sumpah terkejut juga mase bukak blog dia tadi tetibe tengok title dia name aku kan :O hahaha keyhh dah kenape nak terkejut sangat nie . hihi terkejut lah juga sebab aku baru kenal dia kot tak sampai seminggu kenal .dia dah update pasal aku. nah jum kite geledah sesame blog diaa Adek Qila Afif . thankss sygs .terharu bace blog awak dekk ;)
dia kate kat blog dia ,dia selalu teserempak dengan aku .tapi tak pernah tegoo .atototoi aku dah lah kalau jalan tak pandang orang sangat ,penglihatan nie bukan betol sangat pon .hahah susah nak cam muka orang .lagi lagi kalau buda petangg .satu block pon tak pernah nampak dia .hihihi i'm so sorry syg . laen kali kalau nampak akak jerit kuat kuat okay .hihihi .

keeyhh motif gua cerita pasal dia ? ehh punya suka lah blog aku kan ? hahaha takdea nak cakap dia nie adek gua .even baru kenal gua sayang dia macam adek gua sendiri ;) dia sorang jea anak perempuan dalam adek beradek dia ,yang lain semua laki .okaay ,dia pun macam betol betol nak kenal aku dengan lebih dekat . keyhh akak pon begituu deek :) awak pon baik jugaa . hihihi . keyh dengan ini adek rasmi jadi adek kaka . iloveyouu ♥ muah muah untuk awak adek omeeyy :*

Older Post | Newer Post