//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
THANKS FOR THIS (:
Thursday, 3 November 2011 | 11/03/2011 | 0 Love
Alhamdulillah aku mampu lalui hari hari aku tanpa dia ,alhamdulillah aku mungkin kuad dari sebelum niee ,maybe aku sedih bile aku takdea kekuatan akuu ,dan maybe aku kuad kerane merekaa ,mereka yang duluu tak serapat sekarang dengan aku mulai rapat dan aku bahagia bersame merekaa , aku happy bile bersame mereka ,sekarang aku jarang menitiskan airmate aku kerane mereka kuat berade disisi aku setiap masee ,Tuhan berikan mereka untuk aku supaye aku kuat ,thankss dah beberape hari aku happy bile bersame merekaa , Bile aku di sekolah mereka lah yang sering di sisi akuu , tak dapat aku gamba kan betape sedihnye bile mereka sorang sorang akan pergi jaoh dari akuu ,aku taktahuu nak cakap macam manee .mungkin time tuh aku tak dapat nak rase bahagia seperti sekarangg ,kekuatann aku adalah merekaa .mereka semangat akuu .
Susah untuk aku membalas semua kebaikan merekaa ,hanye Allah saje yang mampuu . terimakasehh untuk merekaa :)

Okay dahh cukop .Hee , okay aku bebas dar azab form4 ,kini tinggal azab menanti ketibaan SPM 2012 .Aku last hariniee kat skolah tuh lepas anta bukuu teks memang tak aku nak datang lagi . hahaha :P kejam tak akuu . ngeeee (: okay punya lah bosan akuu hariniee . okay sempat tidoo 1jam setengah kat surauu . mereka rembat camera aku time aku tidoo memang banyak gamba dorunk jea lah dalam camera tuh  .act takdea ape nak citer saje aku bosan .biah blog aku kan :P hahahaha okayy meh meh kitee geledah gamba gamba kami semua nie !

Loadingg :-
Buku dah siap ikat , tak saba nak hantar .
hahahaha :D
Eyla ,Fara ,Eyja ,Kb  
 Kekasih gelapku .
Hahaha Hanye sebagai kawan (:
Gendutt ! Izzati Tarmazi (:
bestie sayee . Iloveyouu gendutt 
 Mimie ,Eyja ,kb 
Mereka siblingg (: 
 with senior terhebad Sys Eyka and sys Faizza 
With senior comel Sys Anati and sys Faizza 

Lastly ,tadi kan aku ade citer pasal kekuatan dan semangat aku kan ? Haa , Ini lah kekuatan akuu yang selalu ade time aku susah dan senangg (: dan mereka adelah semangat akuu . aku sayangg mereka ,mereka keluarge akuu sampai mati :) 

sys faizza ,kaka aku yang comel !kaka adek sayang kaka walau ape pon yang terjadi 
adek tetap sayang kan akak .akak kaka terbaek adek .
akak ,selalu care about adek kan ? kaka tak pernah lupe adk kan ? 
hehe thanks for everything kak
iloveyouusomuch ,foreverandever  jangan pernah tinggalkan adek (:

Abg alep aku yang kacak ! 
adek sayang abang ,abang selalu ade untuk ade kan .kekadang tuh kau selalu buad aku sentap 
hahaha tapi adek tak kesah sebab ape2 pon kau abg aku sampai bile2 
iloveyouusomuch abgg  jangan pernah pergi dr idop adek (:


 Sys Saidatul Fahana kaka aku yang tembam dan comel !
even kite jarang bersame ,kite tak berape nak rapat .tapi kaka tak pernah lupe pasal adek kan ?
kaka selalu jage adek kan ? adek pun begituu kak .adek sayangg kaka ,adek nak kaka tahu ini 
iloveyouusomuch ,foreverandever kaka ♥ jgn pernah tinggalkan adek :)


adek aku yang kecik comel Nurul syakinah .adek thanks hadir dalam hidop kaka 
akak taktahu nak cakap cemane lagi ,kau selalu ambil berat pasal kaka 
kau baeekk dekk ! kekadang tuh kau agak menggila .hahaha 
walaupun kau ade kaka lain :') akak syg adek .
iloveyouuusomuch dek 



Nurul izzati ,Nur Adila ,Nur Liyana korunk selalu ade untuk akuu ,ape ape kite buad kite mesti
bersame ,dalam 4 orang nie aku lah yang selalu banyak masalah 
hahaha .dan aku juga lah yang paling gila gila kan . 
korunk pon layan jea kerenah aku nie . hahaha kite happy bersame kan :)
aku syangg korunkk sangat sangat .ingat aku taknak kite berpecah .
aku nak friendship kite nie kekal sampai bile bile 


Ini lah merekaa bile aku dekat skolah .hahaha. thankss untuk segale nyee .aku saayanngg korunkk sangat sangat 
untuk kaka kaka dan abg aku tuhh gudluck for spm .chayoh chayokk ! heee iloveyouusomuch until die 

Older Post | Newer Post