//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
okay BOSAN !
Wednesday, 30 November 2011 | 11/30/2011 | 0 Love
okay tengok title tuh , ggrr okay entah kenape bosan gilaa malam nie ,aku still tak tidoo lagi ,argh i can't sleep ,ini kalau emak aku tahu compem dia bisingg ,grr buku KPP malas nak sentuhh ,memandai aku jea KPP kan .hahaha ehh peduli ape akuu mmg sengaje nak tulis KPP ,kau susah kea ? hehehe .okayy emak abah aku dah bising nanti lambat nak buad ujian komputer ,watlekk watpeace lagi 2minggu kite pergi lah yeaa , eyla dah bace sikit buku kpp tuh .okay sumpah susah soalan dia ,baru lepas beban jawab exam akhir tahun harituhh dah kena amek ujian lagi .hahaha ujian ape ? okay kau orang tak perlu tahu lahh .hehe sesiape yg tahu KPP tuh ape bagush lahh . hahaha okay 29.11 aku pegi segambut .err okay baru nak cerite ,hehe eh punya suka aku lah kan , abang botaak i hate you damn much ! seriesly kau buad lawak tak sampai dekat aku ,yang org lain gelak terbahak bahak macam dah sesak nafas aku tengok  ,yang aku hanye mampu lontarkan senyuman yang tak berape nak ikhlas .hahaha botak kau kejam ! dah lah pemalas ! hahaha .haihh -,- cakap jerit jerit ingat aku pekak keaa ? hahaha kau cool jea sudaa ,haihh dah lah tak bukak aircond panas lah gila -.- ahh akuu mmg kutuk dia pon . haha bukan dia bagi aku mark nty :P hee sorry abg botakk .

ignore muka akuu ,yaah tudong agak selekeh nak mampuihh .
geraam gila -,- saje gedik gedik upload gamba nie :P
kesah ape aku .hahaha 

okayy abe Kimi .ceehh abee taw .hahak abe kau sporting habes doee .suka gilaa care kauu , hope nanti time ujian komputer kau adee. ngeee ceehh abe nak ngorat kembak aku nie ,mentang mentang dia dudok depan kau , hahaha gatai ! dga dia sebot minicooper terus tak jadi nak masuk minangg yeaa .hahaha kelaka lahh kau abee .kecek kelate tak sudah sudah . ceehh untunglah pakai ipad .jealouuss uhh -,- hahaha
okaayy dah cukopp , entah ape ape entah cerite aku nie kan .kesah pulakk aku ? ngeee :) okayokay sekarang jam pon dah menunjukkan pkol 4.30 a.m .wooahh gilaa mate aku still taknak lelap .omgosshh kejap lagi suboh emak aku nampak nie mampuih cekk kena ceramah .haha takpea lah tidoo sekejap lagi jea lahh ,emak tak selalu ronde ronde dekat atass niee .hehehe sorry emak eyla dah terbiase tidoo lambat . :)


tengokk mukaa serabuttt atass tuh -,- maaf baru lepas habes kelass dengan Abee Kimi ,sempat lagi aku bergambar kann ,comel tokkk ? hahahak aww aww love kat tgn tuh omeeyy kan macam tuan dia jugaa .haihh haruslahh . haha okay perasan nak mampuih akuu niee . hahhaa biah lahh cek nak manje manje di pagi pagi bute niee . hahaha 
okayy bosaann perut aku dahh bunyi laguu ape entah dalam nie . haha lapar laparr . arghh ! tahan tahan . hahaha takut nak turun bawah sorang sorangg . heee kucing sayee tiade lah pulak untuk teman saye kebawahh .selalu malam malam dia manje manje dgn sayee .hahaha see dah macam tuan dia pulak manje manje .hehehe :P 
ceehh bosan punya pasal aku merepak ape kat sini pun aku taktahuu lahh . haha bace jeaa lahh yeaa . enjoyy yahh bile ade kat blog eyla .hahaha kalau tak enjoy kau orang buad buad eynjoy lah yeaa .hahaha . eh eh sebelum terlupaa ,my lovely brother imisshhyouusomuchh ,i'm so sorry for everythingg ==' 

okaayy dari aku terus merepek merapu merapan kat sini ,aku ciauu duluu yaahh . dedaaa ~ 

Older Post | Newer Post