//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
HAPPY BIRTHDAY MOK (:
Tuesday, 8 November 2011 | 11/08/2011 | 0 Love
Nurul Izzati Ngalimi :)
8 Nov 2011
 haa nampak gamba kat atas tuh .dia kawan baik saya sampai mati .hahaha si kecik si gemokk si comel .okay happy birthday beb .sweet 16 :) dah besa kau kan .hahaha .tapi ketinggian tak pernah berubah .hahah bile kau nak tinggi weyh ? haha just kidding ;) Aku doakan semoga panjang umor dan di murah rezeki . and aku nak kau selalu tersenyum and happy k :) dan aku doakan kebahagiaan kau bersame ehem ehem ! hahaha weyh kau kawan aku sampai bila bila k ;) sayangg kau mokk !


atas tuh pic aku dgn diaa .comel kan aku ? hahahaha .okay kau comel lah mokk ;) iloveyouu until die ♥ 
thanks sebab kau selal ade untuk akuu .kau selalu buad aku tersenyum ;) thanks beb !


okay dah sampai sini jea ,kucing aku kacau aku menaip pulak kan .hahaha k dedaaaa~

Older Post | Newer Post