//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
31.10.2011 (:
Wednesday, 2 November 2011 | 11/02/2011 | 0 Love
Citer pasal skolah pulaak :P okay aku senanye bosan saje aku update ape ape saje yang aku nak update . hahaha biah lah blog aku kan . entry aku tak best kesah ape aku ? :P hahaha . okay 31.10.2011 hari yang sangat bosan di skolah . exam tak habes lagi tapi aku macam orang tak exam jea kan . hahaha btw time nie takdea paper pon aku sangat rajen untuk datangg . heee okay ramai benoo orang tak mai skola time tuhh .PEmalas betoi lah mereka nie . hahaha :P
lepakk dengan kawan kawan aku semua menggila jeaa . Aku kaki merayap so bile aku bosan aku akan merayap satu skolah cari ketenangan .hahaha jangan nak ketenagan sangat :P okayy happy dapat lepak dengan mereka niee . banyak gossip kuar . atototo kuad gossip aku skunkk nie . hahaha
okayy meh kite skodeng skodeng gamba mereka yang comel comel belake nie  :D

 kecik :)
 Tikah and syira 
 With Tikah n Syiraa 
 Zati Eyla Dyla Syira 
 Kami 
 Sys Faizza and sys Fatin :)
 Sys Faizza and Sys Fahana . Iloveyou both of youu so much ! 
you are the best sister in my life 
thankss for everything sys :)
jangan pernah tinggalkan saye taw awak bedua .

Satu hari dengan mereka dekat skolah . hehehe thanksss you all . you all always make me smile . (:

Eh Eh wait ! ade orang bagi saye teddy bear comel sangat meyhh .

Nie lah dia teddy bear tuh .
hehehek comel kan .macam tuan dia jugak :P
okay thankss adek Ain sebab kasi kaka teddy nie .akak sukaa comel pulak tuh ! 
iloveyou adek ain 


Older Post | Newer Post