//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
29.10.2011 & 30.10.2011 ♥
Tuesday, 1 November 2011 | 11/01/2011 | 0 Love
Okay aku baru nak upload sekarang pasal tarikh nie . hahaha tiade mase nak mengupdate busy busy ! Exam .Hahaha :P okay act aku tak nak lah cakap banyak kat entry niee .sebab taktahu nak cerite ape .okay dua hari aku lepak dengan mereka nie . Thanks to Ieqa Aman sebab 29.10.2011 tuh satu hari suntuk awak dengan saye .bosan tak asyik ngadap saye jea .hahaha .Kite breakfast then kite lepak Metropolitan berduaa jea kan .even bedua kite tak bosan kan .sepanjang mase galak tak henti henti .Gossip pon tak hantihanti .hahaha banyak bende kite borak sesame kan awakk ,awak buad saye happy walaupon sementaree .saye happy kite rapat awakk :) hahaha okay saye tahuu rahsiaa awakk .ayookk ! hahaha okay i'll keep a secret :) dun worry dear .Then kite pergi karokk pulaakk . okay suare awak sedap sangat .kalah sayee .hahaha ! bestt lepak dengan kauu ieqaa :)
nak tengok gamba kami ?
Loadingg :-





Okay sikit sikit jea saye letak kat sini .hahaha okay dia tuh lah Ieqa .Comel kan diaa :) okay best lepak dengan diaa .Dia caring pasal saye . aww aww .hehehe Thankss untuk 29.11.2011 awaak 


okay citer 30.11.2011 pulakk (: okay aku bersame Ieqa Aman lagi pergi Jogging kat empangan .act nak jogging kat Metropolitan .tapi aku malas nak gerak jaoh jaoh .okay thanks again sebab kejutkan saye bangun tidoo .hehehe okay kite jogging kejap jea kemalasan .Biasee ! :P hahahaha .
Sampai empangan jumpaa Kembar sayee and teman teman mereka sedang berdating .haha orang jogging dia dating :P hahaha .okayy macam orang giler dibuad nye kalau jumpe dorunkk . 
okay malas citer banyak tengok jea lah gamba :P 

loadingg :-



Si Kembar semangat Malaysia :P 
hahaha

 She always make me smile .thanks Khairul Bariah :)

Merekaa ♥

Okay happy sangat untuk dua hari niee :) thankss Ieqa Aman ,Khairul Bariah ,Eyja Aziz ,Nuriana anis 
Hope we can be like this again one day

Older Post | Newer Post