//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
25.11.2011 ♥
Friday, 25 November 2011 | 11/25/2011 | 0 Love
Hari yang sangat bermakne buad empat sahabat ini , Eyla Aziz , Adila Ismail , Nurul Izzati , Nur Liyana . Hari yang telah kami tetapkan sebagai Hari Persahabatan , tahun nie kami tak dapat nak merase kebahgiaan pade tarikh tersebut ,it's okay sebab masing masing ade alasan sendiri .percaye tak kite dah genap 4tahun bersame ,suka duka kite bersame ,banyak perkare yang kita lalui kan selame 4tahun nie , :)
Sekarangg aku sedih aku kehilangan sahabat yang sangat bermakne dalam hidop aku ,seriesly aku terkejut bile dapat tahu 26.11.2011 kau akan pindah Adila Ismail ,series aku terkejut even aku dah tahu yg kau akan pindah tapi aku tak sangke secepad ini . :( aku ingat kite boleh amek spm next year same same ,amek rsult spm sesamee .yaAllah aku tak dapat nak gambarkan bile mase itu tibe wehh . =='
hmphhh ..

26.11.2011 -7.15 a.m aku bangun awal dengan semangat nye nak pergi jumpe dengan sahabat aku nie ,jemput Izzati and Liyana dekat rumah ,8.30 a.m maaf agak kelewatan dari ape yg kita tetapkan . hehehe :) okayy mule mule masing masing happy jeaa ,gelak tawe same same ,walaupon dalam hati masing masing sedih ,okay decide pegi lepak ruma nana ,time tuh okay masing masing tak dapat nak simpan lagi air mate tuh ,semua lepaskan !  :'(
seriesly aku taknak kau pergi wehh . hmphhh .. bawah nie gamba last sebelum kau pindahh =='
-
-
-
-
 adila ,izzati ,nana ♥
adila with nana ♥
adila with izzati 
adila with eyla aziz 
Eyla aziz ,Adila ,Nana ♥

before masing masing membengkak kan matee .hehehe banyak sangat kenangan kita kan korunkk :) so aku upload gamba yang baru nie jea lah k .sebab yang lame2 tuh aku dah tunjuk kan kat entry aku yang sebelum nie :') hehehe yaaahh ! kenangan yang tak kan pernah kite lupekan buad selamenye kan ? beb ! aku sayangg korunkk tiga orangg sampai bila bila .kita kawan sampai mati kan ? aku harap sgt friendship kita nie tak kan pernah terputus even kite jaohh , Adila kau tetap di hati kiteorangg . :)
beb ! thanks untuk barang yang kau bagi tuh ,and surat tuh aku akan jaga baik baik , yaahh ! surat tuh aku yang bace buad adek adek kita izzati and liyanaa ,aku yang membace nye pon turut menangess .lepas kau pergi tuh aku dah benti mengalirkan air mate bile bace surat tuh .air mate aku jatoh lagi :'( Wehh ! aku akan ingat ape yang kau pesan .aku akan cube jage merekaa ,dulu mungkin kita berdua yang jage mereka kan ? sekarangg aku sorangg . aku cube untuk kekal kan friendship nie sampai kita habes sekolahh .. ingatt sampai kita abes spm ape yang kita rancangkan yeaa . :') akuu nak kita capai semua impian kitaa tuhh .

daripade Adila ♥  thankss :)

one more thing aku harap kau simpan rantai and surat yang aku bagi tuhh yea :') frem yang kau bagi tuh aku n izzati n nana plan akan letak gamba kita berempat . :)
kau jage diri baik baik keyh kat sane . ingat sampai bila bila ,aku sayaangggg kaauu sangatt saanggatt ♥♥
terimakasehh untuk segalenyee dari mule kita kenal sampai sekarangg . terimakaseh banyakbanyak ;)

i lloooooovvveeeee yyyyoooouuuuuuu ♥

Older Post | Newer Post