//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
UNTUK AWAK ADEK (:
Tuesday, 25 October 2011 | 10/25/2011 | 0 Love

Okay nampak gamba atas tuh .dia adek angkad akuu ,Nurul syakinah .aku panggil dia adek kynaa (: comel kan dia macam aku jugak .hehehek ! turun temurun kecomelan dia tuh dari akuu lah .okay kenape dengan aku nie . hahaha :P
act aku nak cakap aku terharuu bace blog diaa ,dia citer pasal akuu (: mau nengokk ? sini sini [LINK] .
Thanks adek ,akak terharuu bace blog adek (: kat sini kaka nak cakap . kaka SAYAAANNGG kau jugaxx deekk (:
kite baru kenal taon nie kan ? tapi kite dah rapat sangatt macam dah lame kenal .ape ape kite buad adek mesti ade dengan kaka an ? bilee kite tak jumpe adek selalu rinduu kaka ,akak pun begituu dek .bile dengan kau dekk ,kau selalu buad akak tersenyum . adek nakal adek manje adek caring semua dekat adek lahh .hehehek .adek juga selalu dga problem akak an ,terimakaseh dekk .akak taktahuu nak cakap cemane lagi pasal adek .kau segalenye dalam hidop akak dek (:





Adek ingat lagi gamba gamba nie ? mesti ingat kan ? kite pergi raye sesamee ,tak pernah miss gamba kite berdua kan ? hehek time nie kite memang rapat sangat sangat .mane mane pergi kaka ajak awak ,tapi sekrang kite dah mulai renggang ,kaka taktaw ape sebab nye ,taktaw ape puncenye sampai kite renggang .hmphh maybe awak busy kot ,IM dengan kaka pun dah jarang dah sekarang .huhh ! maybe kau busy kan dek . akak paham (: if addek ade masala tolong jangan sorok kan dr kaka yeaa .kaka tak sukaa rahsia rahsia antare kita .ingat taw dek (:

Gamba atas nie adek ingat jugax kan ? time kite g raye ruma bestie kaka .banyak sangat gamba kita bersame kan dekk ? happy jea kite time tuh (: hehehehek !
adekk ,akak nak adek tahuu even kau dah jaoh sekrang dr kaka ,kaka tak pernah lupekan kau dekk ,akak tetap sayang kau walau ape pun yang terjadi .akak nak kau tahu nie dekk ,akak selalu jage kau dr jaoh ,sebab kite dah tak macam duluu .sokay lah akak tak amek hati pun ,asalkan adek bahagia kat luar sane (:
akak sayangg kau sangat sangat adek (: takecaree . iloveyouuu ♥    muah pipi kanan muah pipi kiri (:




Older Post | Newer Post