//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
TERIMAKASEH BUAD MEREKA (:
Saturday, 15 October 2011 | 10/15/2011 | 0 Love
okay saye nak cerite pasal 2 orang yang sekrang nie agak mula rapat dengan saye ,dan buad hidop saye selalu tersenyum . hahaha senanyee aku nak balas jase mereka yang telah cerite pasal saye dekat blog mereka beduaa .terharuu sangat sebab mereka tak lupe kan sayee .
act pasal sorang nie dah banyak kali aku tulis pasal dia .hahaha . Faizza Nur Atika ,kaka akuu yang paling aku sayangg sangat sangat .orang yang pertame aku jadikan dia adopted akuu, hahaha even kaka aku nie sekarang dah agak jaoh sikit dr aku kekadang tuh rapat ,dia busy orang nyee .layan peminat dia yang berderet deret tuhh .hahaha tak pea aku paham kau kak .kau busy lagipon kaka dah nak spm kan ,takpea adk paham kaka (: adk jage kaka dr jarak jaoh (: kaka selalu dga problem adk kan ,sampai kaka dah naek muak nak dga nye .kan ? jujo kaka dah muak kan ? hahaha adk tahuu .yea lah kaka taknak dk asyik sedih jea kan .kaka nak adk kuad. kaka nak adk happy .kan ? tuh yg adk sayang kaka tuh :D


kaka ,kaka igt lagi kan gamba nie ,kite lepak kat metropolitan ,rinduu giler kak timee niee .rinduu sangat sangat .taktahu lah bile lagi  bule lepak dgn kaka ,kekadang tuh hampir nak menanges sebab dah jaoh dari kaka :( 
ape pun terimakaseh kaka ,sebab awak tetap jadi kaka adkk ,kau kaka terhebad aku , adk nak kaka tahuu .adk sayangg kaka sangat sangat .dan sangat sangat :) jgn tinggalkan adk taw kak .iloveyousomuch 

okay second ,aku nak citer pasal buda yang comel niee .Atiqah Aman .baru lepas dr PMR hahaha yea dia comel macam aku jugax *okay perasan .hahaha .act aku baru rapat dgn diaa .dia nie okay sporting baek .kkdang dga masala akuu , barubaru nie lepak dgn dia ,dia datang ruma akuu balek skula jalan kaki dr ruma dia dkt dg kertas tuh .hahaha sian dia kena jalan kaki :P hahaha 
haaa .nie lah diaa .okay dia comel kan ? mestilahh .terimakaseh sebab muncul hidop saye awak ,kat blog awak ,awak cakap jangan lupekan awak kan ? okay saye pon harap awak tak lupekan saye or tinggalkan sayee . saye pun sayangkan awakk .walaupon sekarang kite baru rapat :) saye sayang awak sangat sangat :) gamba awak dgn saye nie jea kan ? sedih sgtt .takpea nty kite tangkap gamba sesame lg k :) iloveyouu

Older Post | Newer Post