//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
BESTIE FOREVER (:
Friday, 14 October 2011 | 10/14/2011 | 2 Love

kawan senang sangat kite cari ,tapi senang kea nak cari kawan yang selalu ade ketike susah dan senang ,bile sedih dan gembiree , senang kea ? susah sangat kite nak jumpee .banyak kawan yang LUPA kan kawan kan sekarangg , hahaha

Alhamdulillah ,persahabatan aku dengan kawan kawan aku mule menjadi seperti dulu balekk even kami selalu ade masala ,salah paham antare satu sama laen ,kaseh sayang kite kuad kan kawan kawan ,persahabatan kite belom bole berakhir lagi ,kaseh sayang yang kekal kite berempat sampai sekarangg ,walaupon begado teruk mane pon masing masing amek port atas kawan laen kalau dia ade masalah .kan ? okayy tak dapat aku gambarkan kegembiraan aku bile bersame korunkk , sesedih aku macam mane pon ,korunk tetap cube untuk buad tersenyum , kiter pernah menangess sebab seorang kawan yang PENGHIANAT duluu ! kornk igtkan ? masingmasing tak percaye ape yang dia lakukan dalam persahabatan kitee ! sekarangg kite dah bukak bukuu baruu ,aku taknak persahabatan kite terputuss , aku nak kite capai ape yang kite impikan , (: kite dah plan kan besa nty kite nak beli rumaa , nak dudok sesamee , kalau bule nak sambong belaja pun tempat yang same , and aku n dila impikan nak bukak kedai makan sesamee .aww aww tinggi nye yg kite impikann ,hahahaha .macam macam lagi kan act , okayy .aku nak kite capai semua niee

Bile kite bersame macam macam ragam kite buad kan ,lagilagi kalau dah ade camera dekat tangan . aku nak imbas kembali semua gambagamba kitee ,



kat skulaa kami selalu bersamee .kat sekolah nie lah yang menemukan kami berempat ! (: walaupon laen laen kelas kan :D








korunk semua maseh ingat lagi gambagamba niee ? mesti igt kann ? kite kuar makan ,lepak sesame ,bile time birthday kite plan nk balin tepong .kalau bukan time birthday pun time tengahtengah lepak korunk plan diam baling tepungg ,yeaa setiap mase bersame korunkk buad aku happy sangatt sangatt . 
Nur adila ,Nurul Izzati ,Nur Liyana ,korunk dah macam family aku sendirii , aku sayangg korunkk sangatsangat (:

to Adila :  kau dah nak pindahh , next year kau dah takdea kt skolah tuh lagi ,aku nak kau tahuu .event kau jaoh .kau selalu dekat di hati kiteorangg .aku nak kau tahu nie weyhh ,aku sayaanggg  kauu sangatsangatt .bukan aku jeaa Nana dan Zati pun sayangg kau ,kalau kau dah ade kawan baru dekat sanee jangan lupekan kiteorangg k , aku taknak kite terpisahh ,walaupon kite jaohh :'( 

♥ Akuu saayyaannnggg kooorruuuunnnnkkkk ! 

Older Post | Newer Post