//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
SWEET MOMENT
Sunday, 4 September 2011 | 9/04/2011 | 0 Love
Hey hey . eyla tak tahu nak mulekan macam mane ,sebab eyla happy sangat hari niee dapat hangout dgn abg angkad eyla yg tersayangg :) first time kan abg ? Hee .yeahh .adik angkad saye pun ade .dia dgn dia punya jantong hati .aww aww mereka sangat sweet .jealous saye taw :') untung dia ade kasih sayangg .saye takdea pun taww . saye singlee jea takdea jantong hati pun .hehehe .dan member abg sayee pun ade kak eyka manjee .eyla hang pavi tengok wayang citer hantuu bonceng .not bad lah citer diaa .zizan saye adee .aww aww sukaa ! :) ngeeee ~ Thankss laah kan buad saye rase happy hari niee . Abg Alep .Kak Eykaa .and Adik Nik ;)

Eyla and Kak eykaa :)
Eyla and Nik :)
Nik and Afiq 
*sweet kan :)
Eyla and abg tersayaanngggg :) 

mereka lah yang mencerikan hari saye niee :) yea yea ! 
takdea ape lg nak citerr last gamba kegembiraan eyla .
|
|
|
|
*credit to abg aliff iskandar . Abg tersayangg saye lah kan ;)

*last nak sedih-sedih sekejap :') 
Saye Rinduu Awak .
Saye Rinduu Awak Sangat-sangat .
Awakk awakk .ape khabar awak ? awak sehad tak ?
Hmphh .dah bape hari dah text awakk .rindu awak tahu takk !! :(
awakk ,saye doakan awak untuk trial SPM nie k .
Do The Best :')

Older Post | Newer Post