//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
RAGAM 1 & 2 SYAWAL :)
Thursday, 1 September 2011 | 9/01/2011 | 2 Love
1 Syawal :-

Raye beraye dan rayee .Gemok lah aku rayee nie .asyik melantak jea keje .hahaha .Dalam prosses menggemok kan badan aku yang macam papan ape nth niee .Hehehe (: haa .macam biase raye mesti lah aku beraye di kampung halaman kan .terase tahon nie raye paling syiokk abes lah kan .hahaha .. yeahh .bile dah lepak sekali dgn sepupu sepapat yang sekepale mmg riuh rendah lah jawabnyee kan . :D dah penad berayee rumah orang .perot pun agax dah kepenuhan .ape lagi mmg masing-masing nak bergamba lah kan :)

Big Family (:
 eyja with angah.n kaka sedaree (:
sepupu sepapat (:

Malam tuh pulakk .okay deal dgn mereka niee nak pergi karoake .mule-mule tuh mmg agak segan gax aku nak melalak .haha tapi aku buad biasee .aku melalak habes habesan lah kan . hehehe (: lepas tuh kiteorang lepak mcD melantak lagi . :P


*tgk aku tepi tuhh khusyuk giler menyanyi .hahaha .
tak igt duniee . :P



2 Syawal :-

Macam biase berayee tak sudah .hahaha .pagi tuh aku bangon agak kelewatan sedikit .so aku siap pon agak kelam kabot .huh ! *paling tak sukaa siap kelam kabot .aku siap jea lah kan .cantek tak cantek aku kuar jea berayee .hahaha .kesah ? :P takdea ape kot nak citerr sebab semua nye same jeaa .bergamba tak sudahh .hahaha .memang kaki bergamba lah kan kteorang nie :)



aww aww .pink samee :) 
ibonda dan ayahanda tercintee (:
kanak kanak riang di hari raye .
hahaha (:


memang kaki bergamba kan kami semua nie .hahaha .. jyeaahh ! memang syokk lah raye tahun nie dgn dorunk semuaa . .harap tahun depan dapat macam nie lagi dengan merekaa :)

EylaAziz (:

Older Post | Newer Post