//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
SELAMAT HARI RAYA ! (:
Saturday, 27 August 2011 | 8/27/2011 | 0 Love

Hey semua ,selamat hari raye eyla ucapkan .jyeaah ! diam tak diam kite dah nak raye dah kan .waahh .mesti tak sabar kan . hehehe . same lah dgn eyla .oke oke eyla mengambil kesempatan nie eyla nak mohon ampun dan maaf kat semua orang yang mengenali eyla and eyla mengenali korunk semuaa .kalau eyla ade saked kan hati sesape ,eyla mintak maaf k . harap diampunkan salah dan silap eyla :')
untuk adopted eylaa yang sangat sangat eyla sayang eyla doakan korunk berjayee .abg n kaka kaka n adik adik eyla yang tga menghadapi trial spm and PMR gudluck k buad korunk semuaa . and for all student form5 yang nanti akan menghadapi trial spm dan ujian sebenar nty .*ayat eyla betol kan tuh ? hehehe ,eyla doakan kornkk semuaa . :) maafkan salah silap eyla selame kite menjadi siblingg .ikhlas dr hati eyla ,eyla maafkan korunk semuaa .event korunk takdea salah pon dgn eyla :') maafkan eyla taw kaka abg n adik eyla :)
Untuk kawan-kawan eyla di facebook and di skulaa .eyla juga mintak ampun dan maaf k kalau terkasar bahase ,ade saked kan hati korunk semua .terutame BFF eyla . eyla mintak maaf k . (:

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN ! (:
JANGAN LUPA DATANG RUMAH EYLA TAW 

ILOVEYOU ,MY ADOPTED AND ALL MY FRIENDS :)

Older Post | Newer Post