//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
HAPPY BIRTHDAY (:
Friday, 19 August 2011 | 8/19/2011 | 0 Love
HAPPY BIRTHDAY
NorFaezah Abd Aziz : twins aku yang sangat chomel .
saye ucapkan selamat hari jadi yg ke-16 tahun
semoge panjang umor ,murah rezeki .belaja bersunggoh-snggoh oke (:
even aku kaka kau ,kau lagi pandai dari aku .jealous -.-
hahaha .tak kesah lah .aku nak kau bahagia bersame orang tersayangg.
and jangan lupa kan aku bile besar nanti .ape kite buad aku nak kite bersame *sebaktetibe :')
biah orang nak cakap kite tak rapat atau ape .asalkan kite tahu macam mane ubungan kite kan ? (: 
AKU SAYANG KAU TWINS ! 

oke dah cukop . (: 16tahun suda aku hidop dalam dunie niee .terimakaseh yaAllah sebab panjang kan umor aku smpai ke 16tahun ini . (: oke aku nak amek kesempatan nie untuk ucapkan terimakaseh pade yang wish bufday aku .kawan kawan tersayangg .sibling adopted .kawan kawan di facebook .sangat menghargai pade yang igt bufday aku (: korunk semua dalam hidop aku sampai mati .banyak sangat name yang nak disebotkan tapi tak termampu nak tulis kt sini . terimakaseh sgt k (: yeahh .terimakseh akhirnye kite dpt jugax clbrte bufday aku kan .ramai-ramai walaupon segelintir yg dtg .thanks Abg Alep ,Kak Faizza ,Kak sai and tak lupa kak eykaa .even korunk sangat busy sekarang .tapi awak semua ade mase jgax buad saye .terharuu sgt awak semua dtg (: maaf sangat time bufday saye pon saye tak berape nak ade mood .dari dekat skula lg .org tego saye hanye mampu cakap terimakaseh and senyum .maaf sgt ..saye pon taktahuu kenape ==' tapi saye tetap cube untuk lontarkan senyuman .tapi hati saye happy sangat sebab awak semua adee (: terubat juga rindu aku pade member taman selayang .oke aku sangat rinduu kan mereka Syazyra and Anyss .terimakaseh k sebab awak berdua datang (: kawan kawan sutas .kornk memang sporting lh kan .thanks taw korunkk .sebab sudi sambut bufday akuu (: taktahu nak cakap ape lagi .ape-ape pon aku happy sangat dapat lepak and bersame macam nie dgn korunk semua . 
HAPPY BUFDAY ! SWEET 16 (:
♥ With Kak Eyka ,Abg Alep ,Kak Sai and Kak Faizza 
 with Anyss and Eyraa (;
 Sahabat baek (:
 with kaka tersayanggg 

merekaa (:
♥ Bestie tersayangg 
Happy kan semua nye ,yeahh harap awak semua happy lah kan (: thanks untuk hadiah yang awak semua bagi .hargai sangat sangat .and terutame adiah yang paling bermakne ialah ciuman dari kaka tersayangg .thanks kak Faizza and kak Sai .terharuu sangat .sumpah saye terharuu dgn ciuman ituu .sayangg awak berdua sangat sangat lahh (: muah muah muah :* and bestie saye Nur Izzati Tarmazi .thanks juga untuk ciuman ituu .sayangg awak gendutt (: muah mah muah ! :* sahabat Saiful Nizam : thanks untuk suapan cake tuhh .suka sangat kite dah berbaek .harap kite tak gadoh lagi (: kawan kawan yangg laen .terimakasehhhhh sangaaattttt ! aku sayaannggggg korruuunnkkkk semuuuaaaa :D 


sempat juga saye bergamba dgn adiah adiah yang merekaa bagi niee . maaf tak sechomel andaa .hehehe (:
Eyla Aziz (:
ILOVEYOUU ! 

Older Post | Newer Post