//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
N O T I T L E :)
Monday, 11 July 2011 | 7/11/2011 | 0 Love
Malas nak buad title . haha .dasar pemalas kan saye nie .so kesa pulak ? hahaha .sebenarnye aku sekarang sedang di lande kesedihan .grr ..tak habes habes lagi kisah hidop saye nie kan .yeaa macam nie lah kehidupan aku .penoh dgn masalah .. :)
Hari nie cuti ..cuti ape doe ? skulah laen sume skulah .asal kau tak skulah doe ? hahaha .lek lahh derr .skulah saye cuti sebab semalam hari ahad ade sukan tahunan .sebab tuh kami di cutikan .skulah kami special kan . :)
so keje aku seharian nie berfacebook jea lahh ..grr ..takdea keje laen kan .sejak sejak aku dan activekan balek facebook aku nie .aku leka sangat ..haha .kesa pulak ? takdea orang marah puns aku berfacebook berjam-jam :) okay .lari tajuk pulak aku kan .eh .ade tajuk keaa ? dah name pon NO TITLE kan .. haha .. *bengong :)
kesa pulak lah aku ? hahaha .okay okay suda suda lah tuh gelak .okay cukop ! ;)
aku sebenarnye sedang bosan nie ..lagi lagi ade masalah kan ..grr .fedup di buadnye .tapi naseb baek lah ade yang sudi dengar masalah aku .yeaahh dua insan yang muncul dalam hidop dan mulai rapat dengan mereka ..dan dua insan yang sedia menerima saye kembali .sangat berterima kaseh pade mereka :)

Semalam mase sukan tahunan .seharian lepak dgn RAZ ATIQA niee .yeaahh .dia nie comel sgt taww .sportingg carring gilerr lahh .saye suka tgk dia tacing dgn sayee .dan saye suka jugax usik diaa .hahaha .kelakar gilerr lahh :) dia selalu gax citer problem dia dgn saye .saye pon share problem dgn diaa .yeaahh selalu bertego difacebook jugax .sebab kat skulaa dia sesi petang .saye sesi pagi .jarang nampak diaa .haha :)sygs .kite dah mule rapat kan .okay tak tahu sejak bile .dah lupaa .haha .btw saye dah anggap awak macam adq saye sendiri .saye sayangg awak Raz Atiqa :)

nie pulak kaka saye ..yeaahh dia comel kan .macam adq diaa ugax .iaitu saye lahh adq diaa .hehe ..kak SAIDATUL FAHANA .tapi saye panggil dia kak sai jeaa .atau si comel tembam . :) eyla tak pena puns lepak dgn diaa .kenal dia and chatting dgn dia dalam facebook .tego kat skulaah .dia nie carring jugax dgn eyla .eyla share problem dgn diaa ..dia baek gilerr lahh .walaupon sebelom nie pena ade something yang berlaku antare eyla dgn dia ..dia still baek dgn eyla .yeaa saye nie jahat :) hehe ..tp skunk dia bukan saje kawan .dia jugax kaka eyla ..yeaahh .kaka kite dah mule rapat kan skunk ..saye jugax dah anggap awak kaka saye sendiri .saye sayangg awak kak sai :)

yeaahh .suda cukop cerite pasal mereka .. :) mereka nie lah yang dalam due tiga hari nie sering dengar masalah eyla ..sangat sangat berterimakaseh ..korunk terlalu baek . :) hee ..kaka saye yang laen pon baek and carring jugax terhadap saye ..terutame FAIZZA NUR ATIKA. yeaahh .dia lahh kaka yang saye tersangat sangat lahh sayangg ..dan juge abg saye ALIFF ISKANDAR
 
comel dan hensem kan kaka dan abg saye nie .dorunk jugax dah semakin rapat dgn saye :) dorunk dua jugax tempat saye mengadu ..seperti mereka berdua yang diatas .sumpah saye sayangg merekanie sangat sangat ..dia dah macam kaka kandong saye dahh .sebab muka dia dgn saye lebih kurang *kate orang :) tapi mmg pon saye dah anggp dia kaka kandong saye .dan abg saye nie pon dah macam abg saye sendiri .sebab dorunk gilerr sporting lahh .hahaha .mereka terlebih dahulu yang saye kenal .so saye lebih rapat dgn mereka dulu .walaupon sebelom nie pena terputus talian dgn mereka .now dorunk terime saye seadanya yeaahh thanks yeaa kaka dan abg . saye sayangg awak kak Faizza and Abg Alep:)

okay daahh .lega sayee ..awak awak dan awakk terimakaseh yeaa .kalau ade salah dan silap saye mintak maaf dr hujong rambot kea hujong kaki :) sekaly lagi saye nak cakap ..

SAYA SAYANGG MEREKA ♥  :)

*saye tulis nie sebab saye rase terhutang budi same mereka .dan saye nak mereka tahu saye sayang mereka seikhlas hati saye :)

Older Post | Newer Post