//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
cuci mate :)
Saturday, 16 July 2011 | 7/16/2011 | 0 Love
hey hey .
yeahh hari nie hang lagi .jenjalan KL macam bese lahh kann .hahaha .okay saye tak hot .tempat tempat tuh jea yg hot .harap maklum :) hari nie gerax PAVILLION .yaww tgk movie yaww .haha .cerite ape ? yeaahh .hancor hati .awak dah excited giler ar nak tgk citer SEKALI LAGI .tgk tgk dah takdea .nak menanges rase nye .bhaha ! jgn nak nanges sgt lah kan :) okay buad keputusan tgk citer FLAT 3A .seriesly citer tuh tk dpt sambutan meriah uhh .tak ramai org tgk .taktahu knp ..haha tapi aku nak tgk jugax :) okay okay beli tiket amek sitt tengah .grr .tengah tengah pulak kan .cuak aku .haha :)  okay nvm :) citerr dia tak dea lah seram mane .hantuu dia jeaa kuar terkezutt terkezutt . menjerit aku dibuad nyee .haha :)
okaokay ,malas nak citerr panjang panjang .haha .nak tahu .tgk lahh sendiri :) lepas tgk movie jenjalan jap cari makan .lapa tahap gaban nie .lepak mcD BUKIT BINTANG .snap gamba .gelak-gelak .grr .giler happy :) okay dah caww dari situ lepas makan .
then text kaka kesayangan saye FAIZZA NUR ATIKA :) jumpe dia sekejap jeaa .sebab saye dah nak kena gerax TS pulak .dia pon nak gerax jumpe kawan diaa .sempat jugax snap pic dgn diaa :) yeaahh .camera saye snyi tanpe gamba diaa .hahaha :) pastuh saye pon gerax lahh tempat yg nak dituju seterusnyee .yeaah shopping timee .nak tahu saye beli ape ? secret ! bhahaha .. :) okay lahh dah tak tahu nak citerr ape lagi .tgk lah gamba gamba nie :)

 Eyla ,Kb ,Eyja :)
 Kak Suu ,Eyla ,Kak Faizza :)
 Sibling TErhebadd ♥
Eyja ,Akid :)
Twinss :)
yeahh .tengok muka mereka-mereka diatas .semua happy kan .hahaha .haruslahh happy bile kuar dgn member member :) ade mase kite kuar lagi ramai ramai k .hahaha :) 11 a.m - 8 p.m .lame nye kau hang eyla .haha .yea lahh tunggu bas bape lame kann .grr ..menyirap tunggu bas lelame .nty aku dah ade lesen mmg tak ar aku nak naek bas lagi .hahaha .ak merempit jeaa g KL . hahaha :D
okayokay .gamba eyla lah yg terakhir :)

♥ Fotographer ♥ 
Okay ,Saye tahu saye tak comel and tak chantek .ade saye kesah ? hahaha .asalkan ..NIKON saye chantek kan :)

Older Post | Newer Post