//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
-
Saturday, 30 July 2011 | 7/30/2011 | 0 Love
hey heyy .
aku nak citerr nie aku dah deactive FB aku .suka tak ? suka kan korunk sumee .takdea lagi name aku EYLA AZIZ II dkt FB tuhh . jgn nak riuhh satu kampong sgt lah yang kau dah deactive fb kau tuhh eyla oii .haha okay okay ! :) 

yeaahh .aku dah penat lalui hari-hari aku di FB .aku axtive kan balek FB aku nie sebab aku rase berjaohan dengan kawan-kawan aku .sibling adopted akuu .so dgn FB nie aku rase aku bole rapatkan lagi ubungan aku dgn dorunk .walaupon melalui FB :) tapi ape kan daye bende yang aku harap kan musnah .sebab bende laen yang dtg dalam diri aku .aku rase FB nie menyusahkan hidop aku dan mendatangkan masalah pade diri aku .
tapi FB nie jgax lahh yang membuadkan aku bertemu dgn kawan-kawan lame aku .tapi skunk ? hmpphh . =='
sorry to say lahh aku terpakse deactive kn balek . yeaa ! perlukan mase untuk tenangkan fikiran :')

ade mase kite bertemu lagi di FB okay ? ==' sedih sungguh aku minggu niee .stress melande .tapi Alhamdulillah aku dapat kekuatan dan semangat dr someone yang memahami  ape yang berlaku pade diri aku niee .dan selalu ade bile aku memerlukan ,thanks sgt pade awak abg . InsyaAllah ubungan adq beradek angkat kite nie terus kekal selame nye :) 

ILUVEYOUSOMUCH ABG ! :) <3








Older Post | Newer Post