//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Rinduu diaa :')
Monday, 6 June 2011 | 6/06/2011 | 0 Love
hui hui ...

Lame betol eyla tak update blog kan .huhh ! bile blog tak bole bukak harituhh ,naek hangin di buad nye sebab banyak sangat story nak citer dalam blog .bile dah ade blog baru and dah bole bukak ,punyaa lahh tak der mase nak update blog nie .hahaha ! bukan ape .tak der story yang menarik ponn :)
arap maklum .heeee ~ :')

Hari nie tergerak hati nak update blog .tak tahu lahh knp :)
Cuti dua minggu nie lahh minggu yang eyla nanti nantikan .huhhh ? knp knp ? sebab eyla igt nak jumpa dengan si dia .. :') suda berbulan-bulan tak tengok muka dia ,senyuman dia and dah lame sgt tak dega dia ketawa :) huhhh ! rinduu sgt :'( okay .dia cakap sejak eyla pindahh eyla tak pena call dia lagi .hurm..yeke awak ? bile saye pikir pikir balek ..huhh ! haa'ahh ,eyla dah lame tak call dia .baru eyla sedar :'( awakk ,bukan tak nak call lahh awak ,saye takot sgt nak tekan number awak and bercakap dengan awakk .saye pon tak tahu knp saye takot ..sedangkan eyla betol betol na dega sore awak and bercakap dengan awakk :'( huhh ! tak per lahh nanty eyla topap banyak banyak .eyla call awak k .kita borak lame-lame :')

Eh .berbalek pade cerite eyla nak jumpa dia tuhh..haaa ! eyla nak jumpa dia tapi dia tidak mahuu .okay now tinggal lagi seminggu sebelom bukak sekolah .so eyla berharap sangatt sangatt dapat jumpa awakk sebelom bukak sekolah :) huhh !
awakkk ! jum lahh jumpa .saye dah rinduu sangat dekat awakk .tahap gaban dah nie rinduu saye kat awak :'( asyek menanges jea bile teringat kan awakk .harap kite bole jumpe taw awakk :'(
                                                                                                                                            
♥ saye sayangg awak .saye rinduu awak ♥
awakk tak mahu nakal nakal taw .kalau awak nakal .saye belasah awak .hahahaa !
tak der lahh takan saye nak belasah orang yang saye sayangg kan :')
               ♥ awak take care k .sayangg awak sangat sangat ♥

Older Post | Newer Post