//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
jalan-jalan ♥
Friday, 10 June 2011 | 6/10/2011 | 0 Love
hey hey :)

Wahh ...hari nie apy sangat uhh .knp knp ? haa...eyla gie jalan jalan dengan kaka angkat kesayangan seyla :) Faizza Nur Atika name dia :)

yeahh ! nie dia ..comel kan dia .haip ! jangan kacau dia .dia saye punya .hahaha :) okay okay dia bawak eyla pegi metropolitan .tahu tak dekat mane ? alahh ..taman layang-layang tuhh lahh .tak tahu jugak ? buad-buad tahu jea lahh :) lame gak kiteorang lepak sane 2jam lebih kott ..entahh lahh ..hehehe :)
kaka saye nie kaki gossip jugak .so mmg syok lahh kalau bercerite dgn diaa .eyla nak ikot macam dia lahh . *malas nak pikir pasal orang laen buad saked hati jea* hahaha :) dia sporting gilak meyh .sukaa diaa .kaka eyla nie giler camera jugak .so saye bawak camera nikon utk dia :) eyla jadi jurucamera dia lahh ary nie ..hahah banyak gamba dia jeaa :) takpea .mmg camera tuh utk dia pon :)
banyak cerita dia yang eyla dega .almaklum lahh dah lame tak jumpa kaka eyla nie .rindu rindu rindu :) nak tgk gamba-gamba kami berdua yang agak comel niee .hehehe ..

 
sweett kan ? ♥
 
eh .dapat kiss kaka lahh ♥
sikit jea lahh .tak yh banyak banyak .kaka eyla nie popular susa nty kalau orang minat dia .dia bie eyla taww .haishh ! hehehe :) selebih nye di buku muka yea ..
okay okay .nak akhiri dgn gamba eyla yg tak seberape nk comel nie

p/s : terima kaseh kaka .. best lepak dgn kaka :)nty pegi lagi taw ..hehehe ..eh eh .lupa ..sygg ,sygg b sangat sangat

Older Post | Newer Post