//Only You
W E B M A S T E R



Hello ,Hi ! I'm EylaAziz . The owner of this blog .Me,sweet7teen .


Story About Links Stuff


T A G B O A R D



C R E D I T S


Template By :NorAmirah
Re-Editing By :YourName
Image by :??
Hangout Time ! ♥
Wednesday, 1 June 2011 | 6/01/2011 | 0 Love
Hey hey ..

Hari nie eyla hangout wif twins ,adg angkat and member baru eyla . Tersangatt lah seronok .yeahh ! kami pergi Times Square and Pavillion .mule mule gerax times square nak tengok wayangg .Tak dapat tgk karak sebab full giler ..huhh ! buad keputusan tengok citer Nur Kasih The Movie .Rasa hampe lahh jugak sebab tk dapat tengok citer Karak .nak buad camnea kan .terpakse .. :) Btw Nur Kasih memang best giler sehh .sedih giler jalan cerite dia ..okay .adq angkat saye dah menanges dekat sebelah .huhuhu ! saye hanye mampu menahan jea lahh :') air mate memang nak mengalir tapi tetap kena tahan jugak .huhuhu ! :')

Dalam pukol 4 kott kuar dr wayangg ,terus pegi pavillion .cari member boys saye .okay dah jumpa .snap gamba sekejap dengan mereka .okay .yang tak tangkap gamba dengan saye tuhh .terimakasih .anda sangat sombong ! :) tahu lahh saye bawak nikon jea .anda CANON kan ..huhh ! yang tangkap gamba dengan saye tuh terimakasih bebanyak :) .Okay .dorunk pon dah tak sabar nak blah .macam tak suka jea jumpa saye .so saye pon tarek muka and blah pergi makan . :) jalan-jalan ......kami makan dekat KFC .yeahh ! banyak mamat hensem .Hahaha ! gatal sudaa :) hey takmo gatal gatal nty si dia marah .hehehe ~ :) makan makan lepax lepax tangkap gamba .then blah jalan jalan lagi cari baju adq angkat eyla (:
 Era Anyss Eyla Aepul Sham Eyja
 Eyla And Aepul (:
 Eyla Eyja Nik (:
 Eyla and Nik .
Eh Eh nak manje manje pulak (:

huhh ! sungguh penad ..okay jam dah menunjuk kan pukol 6 lebih ,ajak mereka mereka nie balek ..yeahh ! balek balek .. (: sebelom balek :-

Member baru eyla (:
Eyja Eyla (:
akhiri dengan gamba saye .heheheh ..
gamba selebih nye di Buku Muka okay (:
okay takder ape yang menarik kan .haha ! tak kesa lah asalkan saye happy hari nie (: thanxs eyja adq nik era and anyss  ♥ (:

p/s : Hey ! anda yang tadi buad keje bodo dekat bus stop .you are so SETAN ! Hahaha ! tak tahu malu betol kau kan .haishh ! GELI AKUUU ! Werkkkkk !





| Newer Post